Llei de seguretat interna

Ir abajo

Llei de seguretat interna

Missatge por costalsina el Dl 8 Jul 2013 - 13:26

I. Tipus de partits
I.1.- Hi haurà 2 tipus de partits: els oficials i els tovejats. Els oficials seran tots aquells partits organitzats i actius políticament, la resta seran els partits tovejats per seguretat.
I.2.- Cada partit oficial elegirà les seves lleis internes, ideologia, organització i càrrecs de la forma que cregui convenient.
I.2.- Es crearà un registre dels partits oficials i el MoI serà l'encarregat de garantir l'accés d'aquests partits a la política.
I.3.- Si algun ciutadà vol crear un nou partit oficial ho haurà de consultar amb el MoI. Si hi ha partits tovejats el MoI estarà obligat a assignar-li un d'aquests. Si no, el MoI haurà de valorar la perillositat de crear un nou partit ingame i decidir si creu convenient que ho faci.
I.4.- Ningú podrà crear cap partit ingame sense el consentiment del MoI, la creació d'un partit nou serà susceptible de ser sancionada segons el criteri del MoI.

*A partir d'aquí, sense especificació prèvia, es referirà a partits oficials.

II. Eleccions a President del Partit
II.1.- Cada partit haurà de triar un candidat oficial de la forma que cregui convenient i comunicar-lo al MoI el dia 13 de cada mes com a molt tard.
II.2.- El MoI assignarà els candidats oficials a aquells partits que decideixi TOvejar per seguretat.
II.3.- El MoI haurà de comunicar a la població el dia 14 quins son els candidats oficials.
II.4.- Qualsevol ciutadà que es presenti ingame sense ser candidat oficial per aquell partit serà susceptible de ser sancionat sota criteri del MoI.
II.5.- El MoI serà l'encarregat de coordinar les eleccions garantint l'accés de tots els candidats oficials i evitant l'accés de TOvers a qualsevol partit.
II.6.- Els ciutadans hauran de votar on digui el MoI, no al seu partit. El MoI no podrà demanar el vot per candidats no oficials.

III. Eleccions al Congrés
III.1.- Cada partit tindrà llibertat per triar els seus congressistes i demanar el vot pel partit que decideixi, així com de fer coalicions amb altres partits.
III.2.- Serà recomanable que els partits presentin taps front a TOvers, encara que aquests taps siguin d'altres partits.
III.3.- Els presidents dels partits TOvejats tindran l'obligació de buscar taps per els seus respectius partits. El MoI haurà de supervisar que així es faci.

IV- Eleccions a President del País
IV.1.- Es realitzaran eleccions primàries al fòrum, on cada partit podrà presentar el candidat que decideixi o donar suport al candidat d'un altre partit.
IV.2.- A les eleccions ingame es presentarà el candidat escollit al fòrum. El MoI podrà decidir si es pot presentar el candidat que ha quedat en segon lloc sempre que no consideri hi hagi risc de TO. Haurà de garantir que el candidat que hagi guanyat outgame guanyi també les eleccions ingame.
IV.3.- El no seguir les instruccions de vot del MoI durant les eleccions a CP, així com el presentar un candidat ingame sense seguir el punt IV.2 serà punible sota criteri del MoI.

*Aclariment: el tema sancions de moment l'he deixat sota criteri del MoI per no complicar més les coses, però seria interessant que en el futur el congrés treballi en establir unes sancions generals iguals per tothom.

---

Si us sembla bé procedim a la votació.
avatar
costalsina
Vicepresident català

Nombre de missatges : 30
Data d'inscripció : 28/06/2013

Tornar a dalt Ir abajo

Re: Llei de seguretat interna

Missatge por jo1sei el Dl 8 Jul 2013 - 14:40

Karnitx es un momio


Editat per darrera vegada per jo1sei el Dl 8 Jul 2013 - 16:00, editat 1 cop en total

jo1sei

Nombre de missatges : 40
Data d'inscripció : 28/06/2013

Tornar a dalt Ir abajo

Re: Llei de seguretat interna

Missatge por SuperVent el Dl 8 Jul 2013 - 15:20

Com queden les accions sensionades en el passat?

Hi ha gent que vam perdre un munt de rato tenint que sencionar inutils que feien el hilipolles i ara resulta que res. Els que fem complir la llei quedem com inutils i per continuar fent-ho i perdre el temps al joc passem.

Nose si m'explico...

SuperVent
President del partit

Nombre de missatges : 70
Data d'inscripció : 05/07/2013

Tornar a dalt Ir abajo

Re: Llei de seguretat interna

Missatge por Invitat el Dl 8 Jul 2013 - 16:19

Molt bona feina costalsina! Smile
avatar
Invitat
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

Re: Llei de seguretat interna

Missatge por JordiMarch el Dj 25 Jul 2013 - 23:23

Opino que els actes que puguin permetre, en darrera instància, la pèrdua del control del país, ço és, que sigui gestionat per un col·lectiu contrari o aliè als interessos catalans han d'ésser tractats com a faltes greus amb punicions en consonància.
avatar
JordiMarch

Nombre de missatges : 5
Data d'inscripció : 08/07/2013

Tornar a dalt Ir abajo

Re: Llei de seguretat interna

Missatge por Contenido patrocinado


Contenido patrocinado


Tornar a dalt Ir abajo

Tornar a dalt


 
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum