Proposicio llei congressistes

Ir abajo

Proposicio llei congressistes

Missatge por jo1sei el Ds 29 Jun 2013 - 17:51

Proposso la llei de congressistes aprovada el mes passat ara després de la pèrdua del forum
[Tienes que estar registrado y conectado para ver este vínculo]

jo1sei

Nombre de missatges : 40
Data d'inscripció : 28/06/2013

Tornar a dalt Ir abajo

Re: Proposicio llei congressistes

Missatge por joanj90 el Ds 29 Jun 2013 - 19:16

Considero que això s'ha d'adaptar al nou panorama polític multi-partidista actiual

"Excepció: Natural Enemies (NEs) i Mutual Protection Pacts (MPPs) de caràcter urgent. Aquestes lleis seran ordenades per el Govern i els congressistes tindran la obligació d’acatar les ordres de Presidència o del Ministeri corresponent (Defensa o Afers Exteriors). Els NEs es podran llençar sense ordre prèvia només en el cas que un país l’hagi llençat abans i el congrés haurà d’aguantar el vot fins la ordre del Govern."

"III.1 L’encarregat de considerar i aplicar les sancions seran el President del Congrési el president del partit Països Catalgipcians. Tindran la potestat de valorar cada cas concret o casos no regulats que considerin sancionables, podent fer excepcions o modificacions si ho creuen convenient per a algun cas en particular."

Per lo següent:

Excepció: Natural Enemies (NEs) i Mutual Protection Pacts (MPPs) de caràcter urgent. Aquestes lleis seran ordenades per el Govern i els congressistes tindran la obligació d’acatar les ordres de Presidència o del Ministeri corresponent (Defensa o Afers Exteriors) sempre i quant el seu partit accepti aquesta clàusula concreta. Els NEs es podran llençar sense ordre prèvia només en el cas que un país l’hagi llençat abans i el congrés haurà d’aguantar el vot fins la ordre del Govern.

III.1 L’encarregat de considerar i aplicar les sancions seran el President del Congrési i els presidents dels partits Catalans. Tindran la potestat de valorar cada cas concret o casos no regulats que considerin sancionables, podent fer excepcions o modificacions si ho creuen convenient per a algun cas en particular.
avatar
joanj90

Nombre de missatges : 37
Data d'inscripció : 27/06/2013

Tornar a dalt Ir abajo

Re: Proposicio llei congressistes

Missatge por jo1sei el Ds 29 Jun 2013 - 19:17

em sembla be el canvi

jo1sei

Nombre de missatges : 40
Data d'inscripció : 28/06/2013

Tornar a dalt Ir abajo

Re: Proposicio llei congressistes

Missatge por Naboal el Ds 29 Jun 2013 - 20:07

Com a membre del govern voldria dir la meva, si no és possible ja li faré passar la meva idea a algun congressita del PAC o PPCC perquè la rpesenti per mi:

I.1 Seran considerats congressistes tots aquells que hagin resultat elegits tant ingame com outgame. Aquells congressistes obtinguts ingame per toveig no tindran seient al congrés outgame.

Entenc que en deixar d'exisitir el partit únic ha canviat la situació completament i ha deixat d'exisitir el toveig institucional per passar a controlar-se partits amb voluntat de ser-ne com a tals i no com a eines del partit únic, per tan els congressistes dels altres aprtits ja no es poden considerar " de toveig".

I.2 El MoI vetllarà per què els congressistes elegits outgame siguin elegits també ingame en el mateix ordre de prioritat.

Al tenir llibertat de vot entre tots els partits el MOI no hauria de controlar les eleccions al congrés ja que no ha de ser partidista, més enllà d'informar on NO s'ha de votar per ser un partit/candidat NO català o fins a quin vot concret es passa a votar a un candidat que no és català dins d'un partit català. a mode sempre informatiu.

I.3 En cas en que algún mes Egipte no tingui congrés ingame, les votacions corresponents al congrés es faran mitjançant votació popular al fòrum, on tots els ciutadans d’egipte podran votar.

Això no té gaire sentit, existeixen almenys 3 forums independents per 3 partits, cadascún responsable de les seves eleccions outgame a congressites ja siguin imaginaris (per no tenir congrés) o reals.

I.4 Els individus que portin menys de 3 mesos a Egipte no tindran dret a postul·lar-se outgame

Crec que és competència del partit no de l'estat aquest tipus de llei.

I.5 Els congressistes obtinguts graciés a toveig, tindran que pagar la totalitat dels golds rebuts.

Com ja he dit entenc que a partir d'ara no hi hauran congresistes per toveig.

I.6 Tots els congressistes oficials, es tindran que postular al partit que el MoI els indiqui.

Com ja he dit abans el MOI no hauria d'intervenir directament en les eleccions al congrés a partir d'ara.

I. El congresista amb més vots, serà el President del Congrés, al cual, tindra que obrir i tancar votacions i debats de lleis per el congres, el President del Partit Països Catalgipcians ajudarà en la coordinació dels congressistes.

Al tenir varios partits ingame i varies eleccions outgame paraleles hi haurien d'haver tans caps del congrés com aprtits reals catalans hi hagin, sempre que cumpleixin les lleis de l'estat no?

II.A.1 Totes les votacions hauran de ser debatudes i aprovades al fòrum abans de ser llençades in game.

Crec que una part d'aquesta feina es fa dins dels partits entre els seus membres i després es negocia amb cada partit en bloc per arribar a un acord que obtingui la majoria necessaria per tirar endavant.

II.A.2 S’establirà un debat de 48h i una votació de 24h out game, on les votacions i propostes seran obertes i tancades per el president del congres.

Mateix problema que l'anterior.


II.B.2 Tots els congressistes i el CP tindran la obligació de votar in game el que hagi resultat a la votació out game.

Al separar partits i estat aquest punt no té gaire sentit, la obligació és amb el seu partit, no amb el sentit del vot que en surti majoritari en una votació outgame en el fòrum de l'estat, més aviat les votacions outgame no tenen sentit, tot i que els debats si. com ho veieu?

exemple: si el partit A vol pujar impost i el partit B no, i guanya l'A outgame, ingame els vots es repetira en el mateix sentit i potser A guanya de més o perd segons els vots dels que no formen part de l'estat (arabs i croats) o del cafeteig d'alguns congressistes.


II.B.3 La majoria necessària per que una llei sigui aprovada out game serà la mateixa que in game, és a dir, 67% per Enemics Naturals i Destitucions Presidencials i 51% per la resta.
II.B.4 Aquelles lleis aplicables només in game hauran de ser aprovades amb el 51%.
II.B.5 les lleis llençades il·legalment (per congressistes catalans i que no hagin sigut abans debatudes i aprovades al fòrum) es votarà NO.

Aquests 3 punts tenen el mateix problema.

Excepció: Natural Enemies (NEs) i Mutual Protection Pacts (MPPs) de caràcter urgent. Aquestes lleis seran ordenades per el Govern i els congressistes tindran la obligació d’acatar les ordres de Presidència o del Ministeri corresponent (Defensa o Afers Exteriors). Els NEs es podran llençar sense ordre prèvia només en el cas que un país l’hagi llençat abans i el congrés haurà d’aguantar el vot fins la ordre del Govern.

l'excepció es podria mantenir per fer l'executiu més operatiu i no tingui les mans lligades a les majories però en principi són lleis com les anteriors i lo lògic seria un debat amb tots els partits per arribar o no a un acord ingame.

III.1 L’encarregat de considerar i aplicar les sancions seran el President del Congrési el president del partit Països Catalgipcians. Tindran la potestat de valorar cada cas concret o casos no regulats que considerin sancionables, podent fer excepcions o modificacions si ho creuen convenient per a algun cas en particular.

S'hauria d'especificar que la sanció la farà el PP de cada partit i el seu cap al congrés propi sobre el seu congressita.

etc.


La meva conclusió:

Com que ha canviat la nostra forma d'organitxar-nos aquesta llei em sembla que ha quedat obsoleta i no respon a les necessitats actuals, segons la meva opinió caldria reniovar-la tenint en compte que actualment hi ha pluralisme polític i que algunes competències ara les tenen els partits i que aquests no són l'estat.
avatar
Naboal
Ministre d'economia

Nombre de missatges : 642
Data d'inscripció : 27/06/2013

Tornar a dalt Ir abajo

Re: Proposicio llei congressistes

Missatge por joanj90 el Ds 29 Jun 2013 - 21:01

Naboal, proposa una llei nova a partir de tots aquestos punts que cal canviar, usant com a base l'altra, ja que veig que tens moltes objeccions
avatar
joanj90

Nombre de missatges : 37
Data d'inscripció : 27/06/2013

Tornar a dalt Ir abajo

Re: Proposicio llei congressistes

Missatge por Naboal el Dj 4 Jul 2013 - 17:22

Estava començant a fer-la quan m'he donat compte que es neceessita un grup per fer-la amb cara i ulls, l'actual és molt senzilla i desfaçada caldria fer un grup de treball o algo semblant, potser lo ideal seria 1 persona per cada partit per fer la base del marc legal en que ens hem de moure tots.

Un altre alternativa seria dixar-li al catlander si vol fer el marc legal, bastant-se probablement en com està muntat el Unificat espanyol, recollint lo parofitable i adaptn-lo per simplifar-lo a un estat més petit i més ben parit Smile
avatar
Naboal
Ministre d'economia

Nombre de missatges : 642
Data d'inscripció : 27/06/2013

Tornar a dalt Ir abajo

Re: Proposicio llei congressistes

Missatge por jo1sei el Dl 8 Jul 2013 - 16:01

Hem tingut en compte les proposicions de Naboal i aixi es com la proposaria:
I. Congressistes

I.1 Seran considerats congressistes tots aquells que hagin resultat elegits als partits oficials. Aquells congressistes obtinguts als partits tovejats no tindran seient al congrés outgame.


I.2 En cas en que algún mes Egipte no tingui congrés ingame, les votacions corresponents al congrés es faran mitjançant votació popular al fòrum, on tots els partits oficials que vulguin presentaran una llista i els ciutadans votaran a favor de un o altre partit. Hi haurà 10 seients.


I.3 Entre els congressistes elegits es farà una votació per elegir al president del congrés, el qual., tindra que obrir i tancar votacions i debats de lleis per el congres. La mesa del congrés estarà liderada per el president del congrés i formada per ell i per els caps de llista de la resta de partits.

II. Lleis

II.A Llençament de lleis:

II.A.1 Totes les votacions hauran de ser debatudes i aprovades al fòrum abans de ser llençades in game. Els partits podran o no exigir disciplina de partit als seus congressistes segons el criteri de cada partit.(outgame)

II.A.2 S’establirà un debat de 48h i una votació de 24h out game, on les votacions seran obertes i tancades per el president del congres.

II.A.3 Les lleis podran ser proposades per congressistes, CP, vCP, Ministres i viceMinistres.

II.A.4 Aquelles lleis aplicables només in game es proposaran seguint les mateixes normes.

II.B Votacions

II.B.1 La llibertat de vot outgame dels congressistes vindrà determinada per la reglamentació interna del seu partit.

II.B.2 Tots els congressistes i el CP tindran la obligació de votar in game el que hagi resultat a la votació out game.

II.B.3 La majoria necessària per que una llei sigui aprovada  out game serà la mateixa que in game, és a dir, 67% per Enemics Naturals i Destitucions Presidencials i 51% per la resta.

II.B.4 Aquelles lleis aplicables només out game hauran de ser aprovades amb el 51%.

II.B.5 les lleis llençades il·legalment per congressistes oficials (que no hagin sigut abans debatudes i aprovades al fòrum) es votarà NO.

II.B.6 Les lleis llençades per congressistes no oficials seran comentades al massMP del congrés abans de votar.

Excepció: Natural Enemies (NEs) i Mutual Protection Pacts (MPPs) de caràcter urgent. Aquestes lleis podran ser ordenades per el Govern i els congressistes tindran la obligació d’acatar les ordres de Presidència o del Ministeri corresponent (Defensa o Afers Exteriors). Els NEs es podran llençar sense ordre prèvia només en el cas que un país l’hagi llençat abans i el congrés haurà d’aguantar el vot fins la ordre del Govern.

III.  Sancions:

III.1 Les sancions aplicades pel congrés seran únicament de caràcter estatal. Cada partit podrà tenir a més les sancions que consideri corresponents per als seus congressistes.

III.2 L’encarregat de considerar i aplicar les sancions serà la Mesa del Congrés. Tindran la potestat de valorar cada cas concret o casos no regulats que considerin sancionables, podent fer excepcions o modificacions si ho creuen convenient per a algun cas en particular. En cas d’empat el vot del president del congrés comptarà per 2.

III.3 Les sancions seran acumulables durant 3 mesos per les faltes lleus, durant 6 mesos per les greus i indefinidament per els abandonaments del seient in game. Caldrà portar el registre, actualitzat pel president del congrés, al fil corresponent del  fòrum.

III.4 Les accions sancionables són:

- Faltes lleus: llençament d’una llei il·legal in game que no sigui Enemic Natural o Destitució Presidencial: 7 dies d’inhabilitació out game.
*Reincidència: inhabilitació out game per tota la legislatura.
*Per cada nova reincidència la sanció augmentarà 1 mes i es perdrà el dret a postul·lar-se outgame en el termini de duració de la sanció.

- Faltes greus: llançament il·legal in game d’un Enemic Natural o Destitució Presidencial: Inhabilitació durant tota la legislatura.
*Reincidència: Inhabilitació out al congrés durant aquesta i la propera legislatura.
*Per cada nova reincidència la sanció augmentarà  1.

- Abandonament in game del seient de congressista: inhabilitació out game com a congressista durant 2 mesos.
*Reincidència:  inhabilitació out game com a congressista durant 3 mesos.
*Per cada nova reincidència la sanció augmentarà  6 mesos.

- Sancions per inactivitat: Si un congressista, es mostra inactiu o no vota en les eleccions o no vota ingame el que s’ha estipulat outgame, serà inhabilitat outgame com a congressista durant aquella legislatura i la posterior.

jo1sei

Nombre de missatges : 40
Data d'inscripció : 28/06/2013

Tornar a dalt Ir abajo

Re: Proposicio llei congressistes

Missatge por Contenido patrocinado


Contenido patrocinado


Tornar a dalt Ir abajo

Tornar a dalt


 
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum